Центр підтримки користувачів

Видалити роботу або принт

Щоб видалити роботу(и) в Галереї робіт, зайдіть у відповідний розділ і натисніть символ , який знаходиться праворуч від назви роботи.

Виберіть «Видалити»/«Видалити принт» серед запропонованих варіантів. Після видалення робота/принт перестане бути доступною для перегляду та будь-яких інших дій як для Вас, так і для інших користувачів.

ПОРАДА! Якщо Ви не впевнені в тому, що інформація Вам більше не стане в нагоді, краще скористайтеся опцією "Архівувати". Публікація буде прихована від усіх користувачів, але буде доступна у вікні профілю у вкладці "Архів".