Центр підтримки користувачів

Блокування користувача

Всі зареєстровані профілі є відкритими, тому Ви можете надіслати повідомлення будь-якому користувачеві спільноти. З цієї ж причини будь-який користувач може написати Вам. Однак, якщо Ваш співрозмовник поводитиметься неприйнятно, Ви можете його заблокувати (додати до «чорного списку»).
Для цього, у верхньому правому куті чату з користувачем, якого Ви хочете заблокувати, натисніть на символ і виберіть «Заблокувати користувача». Після цього ні Ви, ні співрозмовник не зможете писати один одному.

Щоб розблокувати, повторіть наведені вище дії та виберіть «Розблокувати користувача».