Центр підтримки користувачів

Профіль користувача при відключені Pro-підписки

Після вимкнення пакета послуг «Pro» Ваш профіль буде переведено назад на пакет послуг «Basic». При цьому ті картини, які опубліковані понад ліміт для пакету послуг «Basic», будуть приховані для інших користувачів. При поновленні підписки вони знову будуть доступні. Подальше автоматичне списання коштів буде зупинено.