Центр підтримки користувачів

Вимкнути коментарі

         

Якщо Ви не бажаєте, щоб до публікації або роботи залишали коментарі, можете вимкнути цю функцію.

Для цього у верхньому правому кутку публікації натисніть . Серед запропонованих варіантів виберіть "Вимкнути коментарі". Увімкнувши цю функцію, до публікації не можна буде додавати нові коментарі, а старі коментарі будуть недоступні для перегляду.

Щоб увімкнути назад, повторіть дії, описані вище, та виберіть "Увімкнути коментарі".