Центр підтримки користувачів

Видалення власного акаунту

Звертаємо увагу, що якщо Ви вирішите видалити свій обліковий запис, то всі ваші публікації, у тому числі, твори мистецтва, колекції робіт, статті, виставки, заходи, чати та повідомлення в чатах, а також коментарі, позначки та інша інформація, пов'язана з обліковим записом, будуть видалені безповоротно. У зв'язку з цим своє рішення про видалення облікового запису обдумайте зважено.

Якщо Ви все ж таки вирішили видалити свій обліковий запис, скористайтеся підказками нижче.
Для сайту Jose Art Gallery у браузері на комп'ютері
  • Натисніть на символ профілю у верхньому правому куті.
  • У меню, що випадає, виберіть «Параметри облікового запису».
  • У полі Видалити обліковий запис натисніть Видалити обліковий запис.
  • Введіть у полі адресу електронної пошти, яку Ви вказували при реєстрації.
  • Натисніть “Видалити обліковий запис”.
Для сайту Jose Art Gallery у браузері на мобільному пристрої
  • Натисніть «Профіль» у нижньому правому куті.
  • У верхньому правому куті натисніть символ .
  • У меню, що випадає, виберіть «Параметри облікового запису».
  • У полі Видалити обліковий запис натисніть Видалити обліковий запис.
  • Введіть у полі адресу електронної пошти, яку Ви вказували при реєстрації.
  • Натисніть “Видалити обліковий запис”.