Центр підтримки користувачів

Видалити публікацію

Щоб видалити публікацію у верхньому правому куті публікації, натисніть . Серед запропонованих варіантів виберіть "Видалити" та в новому вікні підтвердіть дію.

ПОРАДА! У разі видалення публікації віддалену інформацію відновити неможливо. Якщо Ви не впевнені в тому, що публікація Вам більше не стане в нагоді, краще скористайтеся опцією "Архівувати". Вони будуть приховані від усіх користувачів, але будуть доступні у вікні профілю у вкладці «Архів».