Центр підтримки користувачів

Додати твір мистецтва не для продажу

Якщо Ви хочете поділитися своєю роботою з іншими користувачами, але не хочете її продавати, Вам необхідно виконати алгоритм дій, вказаних “Додати твір мистецтва”, на відміну від того, що внизу вікна вибрати опцію «Не для продажу». На такій роботі кнопка “Купити” не відображатиметься.
Якщо Ви вже маєте публікацію і Ви передумали продавати роботу, то можете скористатися функцією «Управління творами мистецтва». Для цього необхідно зайти в "Профіль", вибрати вказану функцію та в колонці "Доступність" змінити опцію на "Не для продажу". Потім натиснути "Зберегти".